Novosti

01.09.2022.

Mala škola astronomije 2022./23.

Zvjezdano selo Mosor i ove školske godine organizira Malu školu astronomije za učenike osnovnih (od 4. razreda) i srednjih škola! Mala škola astronomije se održava u prostorijama Zvjezdanog sela Mosor, u ulici A. B. Šimića 50. Predavanja će biti održavana jednom tjedno, u trajanju po dva školska sata, počevši najranije od 19. rujna. Točni termini održavanja predavanja će biti određeni naknadno, u dogovoru s polaznicima i njihovim roditeljima. Predavanja će biti održavana u skladu s mogućnostima polaznika i obavezama predavača. Kao i dosad, srednjoškolcima će se moći pridružiti i stariji ljubitelji astronomije. Sastavni dio programa Male škole su i povremene posjete polaznika Zvjezdarnici na Mosoru, s promatranjima noćnog neba.

Nastava u sklopu Male škole astronomije će u školskoj godini 2022./2023. biti održavana ponedjeljkom (srednjoškolci i odrasli), te utorkom (učenici osnovnih škola). Kao i dosad predavanja će biti održavana u prostorijama Zvjezdanog sela Mosor u Šimićevoj 50, s početkom u 20.15 h. Predavanje će kao i uvijek trajati po dva školska sata. Za sve dodatne informacije, obratite se voditelju Male škole Zoranu Knezu (091/903-4481, zoranknez@optinet.hr)!

Molimo da roditelji zainteresirane djece popune ovdje priloženu prijavnicu, te da je tako popunjenu dostave na adresu info@zvjezdano-selo.hr. Hvala!

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

Slika: NASA, ESA, CSA, STScI