Novosti

06.05.2024.

Tomislavu Nikoliću uručena nagrada Grada Splita!

U povodu Dana Grada Splita i blagdana svetog Dujma, u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu je danas održana Svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj su gradonačelnik Ivica Puljak i predsjednik Gradskog vijeća Željko Domazet zaslužnim Splićanima i organizacijama uručili nagrade Grada za 2023. godinu.

Među nagrađenima je i tajnik Zajednice tehničke kulture grada Splita i Zvjezdanog sela Mosor Tomislav Nikolić, kojemu je uručena Osobna nagrada Grada Splita za 2023. g. Nagrada mu je dodijeljena "za dugogodišnji doprinos razvoju i unapređivanju tehničkog odgoja i obrazovanja djece i mladih putem izvanškolskih i izvannastavnih aktivnosti".

Tomislav Nikolić, koji profesionalno obnaša dužnost tajnika Zajednice tehničke kulture grada Splita i volonterski dužnost tajnika udruge Zvjezdano selo Mosor, dugogodišnji je neumorni promicatelj različitih aspekata tehničke kulture u gradu Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, posebice među djecom i mladima. Njegov već više od dva desetljeća dugi rad u djelatnostima tehničke kulture prepoznat je i priznat od strane brojnih udruga tehničke kulture, obrazovnih ustanova, jedinica lokalne samouprave, medija i šire javnosti. Ovim priznanjem je prepoznat njegov dugogodišnji kvalitetan i uspješan izvannastavni i izvanškolski rad s mladima na području tehničke kulture, kao i opća promocija tehničkih djelatnosti.

Čestitamo svim dobitnicima nagrada Grada Splita!