Novosti

22.09.2021.

Mala škola astronomije 2021./22.

Zvjezdano selo Mosor i ove školske godine organizira Malu školu astronomije za učenike osnovnih (od 4. razreda) i srednjih škola! Mala škola astronomije se održava u prostorijama Zvjezdanog sela Mosor, u ulici A. B. Šimića 50. Predavanja će biti održavana jednom tjedno, u trajanju po dva školska sata, počevši najranije od 20. rujna. Točni termini održavanja predavanja će biti određeni naknadno, u dogovoru s polaznicima i njihovim roditeljima. Predavanja će biti održavana u skladu s mogućnostima polaznika i obavezama predavača. Kao i dosad, srednjoškolcima će se moći pridružiti i stariji ljubitelji astronomije. Sastavni dio programa Male škole su i povremene posjete polaznika Zvjezdarnici na Mosoru, s promatranjima noćnog neba.

U dogovoru s roditeljima polaznika i samim polaznicima, dogovoreno je da se nastava Male škole za učenike osnovnih škola održava PONEDJELJKOM, a za srednjoškolce i one starije SRIJEDOM. Predavanja će počinjati u 20.15 h, a trajat će po dva školska sata. Mala škola ove školske godine započinje s radom 27. rujna.

Program Male škole astronomije će se, dakako, provoditi u skladu s razvojem epidemiološke situacije i odredbama nadležnih službi vezanih uz nju.

Za sve informacije, obratite se voditelju Male škole Zoranu Knezu (091/903-4481, zoranknez@optinet.hr)!

Molimo da roditelji zainteresirane djece popune ovdje priloženu prijavnicu, te da je tako popunjenu dostave na adresu info@zvjezdano-selo.hr. Hvala!

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.