Novosti

17.03.2021.

Proljetna škola tehničkih aktivnosti

Udruga Zvjezdano selo Mosor i ove godine organizira PROLJETNU ŠKOLU TEHNIČKIH AKTIVNOSTI, i to u terminu od 6. do 10. travnja 2021. g. Ta škola je namijenjena učenicima osnovnih škola, a bit će održana u objektu Zvjezdanog sela Mosor.

Želja nam je kroz peterodnevnu školu što veći broj mladih upoznati s astronomijom, brodomodelarstvom i radio upravljanim jedrenjem, elektronikom, robotikom, modelarstvom, raketnim modelarstvom, programiranjem i automatikom, te radioamaterizmom.

Za održavanja Proljetne škole će biti poštovane sve zaštitne mjere propisane od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Broj polaznika je ograničen na dvanaest. Za sudjelovanje u Školi će biti primljeni oni učenici čije prijave stignu prve.

Detaljan program Proljetne škole možete preuzeti OVDJE.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Napomena:
Na našim radionicama fotografiramo i snimamo djecu. Prijavom djeteta za pohađanje radionice, roditelji ili skrbnici suglasni su s objavljivanjem fotografija i video snimaka djece u našim tiskanim i elektroničkim glasilima, a u svrhu promocije kreativnih tehničkih radionica za djecu.